ریسه حرفه ای با
استفاده از سبد طعمه پاش
ریسه همان ریسه جوشانده می باشد با این فرقی که به جای
سرب از طعمه پاش استفاده شده است و شانص ماهیگیری را نصبت به ریسه معمولی جوشانده
خیلی بیشتر می کند. در طعمه پاش باید از خورده های همان طعمه ای استفاده شود که به
سر قلاب زده می شود.
در هنگام نک زدن ماهی و بلعیدن طعمه ، طعمه پاش ثابت می
باشد و ریسه و طعمه متحرک و ماهی می تواند طعمه را با خود ببرد و شانص بیشتر
بلعیدن طعمه و قلاب بیشتر می شود.
برای استفاده از مواد دیگر در طعمه پاش باید از خمیر کمی
حل شده با آب با بلغور جو و گندم وکرم ماگوت
استفاده شود طعمه ها نه خیلی نرم با شد
نه صفت باید به صورتی باشد که
زیاد خمیر نشده باشد تا به راحتی در آب حل شود.
بعد از طعمه پاش یک فیکسر قرار دارد که با وجود آن می
توان طعمه را به راحتی پرتاب کرد.
استاد
راهنما : جاش عزیز
No comments:
Post a Comment