Search This Blog

Friday, December 28, 2012

چگونه یک گره مقاوم بزنیم؟


چگونه یک گره مقاوم بزنیم؟

استفاده از گره ای با مقاومت بالا در ماهیگیری باعث می شود که آن ریسه در هنگام فشار ضربات ماهی  و پرتاب سرب و گیر کردن در کف آب باعث جدا نشدند ریسه از هم بشود ولی ماهیگیرهای وجد دارند که می گویند ما از گره های استادندارد در ماهیگیری استفاده می کنیم ولی در هنگام پرتاب سرب یا جنگندگی با ماهی و گیر کردن ریسه در کف آب ریسه به راحتی از هم جدا می شود و یا ریسه از محل گره بریده می شود؟
آیا می دانید هر چقدر هم که گره شما حرفه ای باشد و در هنگام گره زدن نکاتی را رعایت نکنید آن گره  ، گره استانداری نخواهد بود. در این مقاله به چند نکته کاربردی در گره زدن در ریسه اشاره می کنیم.
در ریسه باید سعی شود که کمترین گره را به کار به بریم و از انشعاب کمتری در ریسه زدن استفاده کنیم گره زیاد در ریسه باعث می شود که مقاومت گره کمتر شود.
در هنگام گره زدن در مراحل محکم شدن گره شما حتما باید از آب دهان برای گره زدن استفاده کنید تا گره به راحتی روی هم سوار شود و کمترین کشش در اطراف گره به وجود بیاید و نخ ریسه صدمه نبیند.
اگر در دریا ماهیگیری می کنید فقط از یک انشعاب در ریسه استفاده کنید هم کار شما جالب تر می شود هم ریسه مقاوم تر می شود استفاده از دو یا سه انشعاب در ریسه توصیعه نمی شود در ماهیگیری کپور هم اگر از انشعاب در ریسه استفاده می کنید باز هم توصیعه می شود از یک انشعاب و قلاب در ماهیگیری استفاده کنید.
استفاده از آب دهان در گره زدن را هم فراموش نکنید

No comments:

Post a Comment

صید استیل هد با چوب دبل هند با ابی فیشر

  صید استیل هد با چوب دبل هند با ابی فیشر ماهیگیری با سیستم دبل هند: تجربه‌ای شگفت‌انگیز در صید استیل‌هد ماهیگیری با چرخ‌های دبل هند (Double...