Search This Blog

Saturday, December 22, 2012

راهکار های صید ماهی سونگ و ماهی شیربت (تمام سیستم های ماهیگیری)

راهکار های صید ماهی سونگ و ماهی شیربت (تمام سیستم های ماهیگیری)



قبل از صید ماهی سونگ و ماهی شیربت ما باید حداقل اطلاعات زندگی ماهی هارو داشته باشیم که بتونیم به سادگی به صید این ماهی های گرم آبی ساکن رودخونه ها به پردازیم . صید این دوماهی رو با هم برسی می کنیم زیرا از لحاظ زندگی و شرایط زیست بومی این دوماهی بسیار شبیه هم می باشند و  در آب های ایران هر دو ماهی اکثر با هم زندگی می کنند و هم زیستی زیادی باهم دارند برای همین در این مقاله به هردو ماهی اشاره می کنیم و نحوه زندگی و صید آنها می پردازیم. ماهی سونگ و ماهی شیربت ساکن رودخانه های گرم آبی ایران می باشند و بهترین شرایط زندگی ماهی ها رودخونه های می باشند و با احداث سد ها بر سر رودخانه های محل زندگی این ماهی ها از تعداد این گونه ماهی ها کم شده و سد ها منجرب از بین رفتن تعدادل زندگی ماهی ها شده و رودخونه های منتهی به سد های که این ماهی ها در آن زندگی می کند وتولید مثل و بقای ماهی های سونگ و شیربت رو به خطر انداخته پس زیاد در عماق صد ها به دنبال این ماهی ها نباشید زیرا این ماهیهان متعلق به آب های جاری و خروشان می باشند و  اگه سدی هم در سر راه زندگی این ماهی ها هست بیشتر در  ورودی رودخونه به سد ها دنبال این ماهی ها بگردید ماهی سونگ و شیربت بزرگ ترین ماهی های گرمابی رودخانه ایران هستند که به سایز های واقعا بزرگ می رسند و همین یکی از بزرگ ترین مشکلات زندگی ماهی ها می باشد مثلا یک ماهی سونگ تا وزن 300 کیلوگرم هم میرسه و یک ماهی شیربت می وتنه به راحتی تا وزن 17 تا 20 کیلو برسه ، ولی وقتی آب رودخونه ها بر اثر احداث سد و خشکسالی به مرز خشک شدن هم می رسد این ماهی ها دیگر قادر به ادامه زندگی نمی باشند یا در چاله های در روخونه ها به دام می افتند و راحتی با روش های ناجوان مردانه صید می شوند. بار ها گزارش صید این ماهی های بزرگ جسته با نیزه و تفنگ گزارش شده همین همسایه ما شکارچی همیشه وت خاطراتش از شلیک تفنگ به ماهی های یک تا دومتری صحبت می کنه اونم تو رودخونه های که ماهی سونگ در اونا زندگی می کرده.



ماهی سونگ و ماهی شیربت اکثرا همه چیز خوار هستند و عمده غذای آنها موجودات آبی و موجوداتی که در آب می افتند رو تشکیل می دهد و حتی گزارش بلعیده شدن مرغ در دست یک زن کنار رودخونه در حال پاک کردن توسط یک ماهی سونگ از طرف یکی از دوستان بارها به من گزارش داده شده. غذا های اصلی ماهی سونگ و ماهی شیربت بچه ماهی ها و غوربافه ها و پرنده های که در آب می افتند تشکیل می دهد و نمونه دیگر از نوع تغذیه ماهی سونگ به این گونه بوده که شکارچیانی پرنده های رو شکار کردند مانند کنجیشک یا قمری ولی وفتی اون پرند ها روی آب افتادنند مشاهده شده که ماهی های از زیر آب انها رو با یک مکش به زیر آب برده و آنها رو بلعیده ، اون ماهی های جزء ماهی سونگ ماهی دیگری نبوده


ماهی سونگ شاهزاده تمام ماهی های گرمابی رودخانه های ایران هستد که متعصفانه بر اثر صید بی رویه و خشک سالی و آلودگی رودخونه ها به پایین ترین تعداد خود رسیده واین شهازاده ها و شاه ها مثل شاهزاده ها و شاهان ایرانی در حال منقرض شدن می باشند که اگه به این وضع رسیدگی نشود حتمی جزء ماهیان درحال انقراض کامل تبدیل می شود که واقعا هم به همین صورته. عوامل طبیعی و از همه مهم تر عوامل دست انسان عامل اصلی منقرض این ماهیان زیبا بوده در سال های گذشته نشت نفت در یکی از بزگ ترین رودخونه های ایران و آلوده شدن اون رودخونه از سرچشمه تا محل ورود به دریا به نفت خام منجرب مرگ این گون از ماهی ها شده رنگ رودخونه به رگ سیاه نفت در امده بود نفت که تو ایرن زیاده حتی بیشتر از آب خوردن همون نفت های که 24 ساعت در حال نشت کردن تو خلیج نایبند تو دریاست همون نفتی که دریایی عسلویه رو آلوده کرده حالا این بار یکی از رودخونه های ایران قربانی درامد زایی یه مشت دلال نفت شده چیز مهمی نیست .



ماهیگیرانی که به صید این ماهی می پردازنند اکثر با یک سیستم مشابه قادر به صید هردوگونه ماهی می شوند هم ماهی سونگ می توانند بگیرن هم ماهی شیربت.
در ایران ماهی سونگ به نام های مختلفی شناخته شده که از جمله  اسم کله گرازی یا انزه یا چهار سبیل مشهور می باشد و ماهی شیربت هم به ماهی سرخه معروف می باشد. ماهی شیربت یکی از جنگنده ترین ماهی های گرم آبی ساکن رودخونه های می باشد که صید اون از لذت بالای برخوردار می باشد.

فصل های صید ماهی سونگ و شیربت
فصل صید ماهی سونگ و شیربت از فصل بهار که موقع تخم ریزی ماهی می باشد شروع می شود که صید اون برای ماهیگیران ورزشی هیچ مانعی ندارد زیرا بعد از صید ماهی رها سازی می شود. بهترین برج های صید ماهی سونگ و شیربت برج های 1و 2و 3 می باشد


طعمه های رایج صید ماهی سونگ و شیربت



معمولا اکثر ماهیگیران برای صید این دو ماهی از طعمه ماهی استفاده می کنند و گاهی هم از طعمه های طبیعی دیگر مثل غوربافه و پرندگان هم استفاده میشه که اصلا من اون طعمه هارو توصیعه نمی کنم زیرا نه انسانی است نه جزء طعمه های مجاز در ماهیگیری ورزشی به حساب میاد. و برای صید ماهی شیربت هم می تونیم از طعمه ماهی و روده مرغ و حتی خمیر ساده که بر ترین خمیرهمان خمیر نان باگت می باشد  می توانیم استفاده کنیم ماهی شیربت به طعمه نان در فصل بهار علاقه شدیدی دارد.
رابطه صید ماهی سونگ و شیربت و حلال ماه
طبق تجربیات به دست آمده اینجانب و گفته چند ماهیگیر باتجربه در این زمینه زمانی که ما مشغول ماهیگیری هستیم باید تاریخی از یک ماه رو برای ماهیگیری انتخاب کنیم که ماه به صورت کامل نباشد و زمانی که ماه به صورت کامل هست تاثیرات مستقیمی بر ماهیگیری ما می گزارد نه تنها روشنایی زیاد ماه بر ماهیگیری تاثیر می گزارد ، جزر و مد رودخانه ها و کشش های و جازبه های ما هم بر روی ماهیگیری ما تاثیر مستقیم می گزارد در زمان حلال کامل ماه ماهیگیران کمترین شانص صید ماهی سونگ و شیربت رو دارند.
بارندگی های فصلی و تاثیرات آن در ماهیگیری ماهی سونگ و ماهی شیربت
در فصل های برج 1 و برج 2 امکان بارندگی های زیادی وجود دارد و این بارندگی ها تاثیراتی به سزای بر روی ماهیگیران دارد با این بارندگی ها حجم آب رودخونه ها به بالاترین حالت ممکن می رسد و ماهی ها به راحتی می توانند با بالا تر آمدن رودخونه به گردش دربیایند و جرعت خارج شدن از چاله ها و مخفی گاهارو داشته باشند تازه سیلاب ها هم منجرب خارج شدن ماهی ها از مکان ها و مخفی گا های ماهی می شود. و مهم ترین یکی از عامل  در بعد از ماهیگیری برای هر ماهیگیر گلالود شدن کاملا رودخانه هست اگه دقت کنید بعد از یک بارندگی شدید در فصل های نام برده رنگ رودخونه به رنگ قهوای روشن در می آید شاید دیدن رودخونه گلالود برای شما درد آور باشد ولی این نکته را فراموش نکنید که بعد از اولین بارندگی و گلالود شدن رودخونه ها تمام ماهیگیران علاقمند به سونگ و شیربت به ماهیگیری می روند و و با مشاهده حجم آب و گلالود بودن رودخونه با خود می گویند که این بهترین زمان ماهیگیری ماهی سونگ و شیربت می باشد الان دیگه ضرب المثل ماهیگیری از آب گلالود معنی پیدا می کند. زمانی که آب رودخونه کاملا گلالوده هست ماهی ها به دنبال غذهای از قبیل موجودات بزرگ و کوچک غرق شده در سیلاب می گردند که این موجودات میتونه ماهی هم باشه و ماهی دیگر اون احتیات کامل رو در پیدا کردن غذا هارو نداره و به آسانی هر بوی طعمه ای که به مشام اون بخوره رو پیدا می کنه و می بلعه.

بهترین ساعت صید ماهی سونگ و ماهی شیربت
بهترین زمان صید ماهی سونگ در هنگام غروب و طلوع خورشید و هنگام شب می باشد و شما در این زمان ها می تونید بهترین نتیجه رو از ماهیگیری در سکوت شب بگیرید ولی این به این معنی نیست که شما نتوانید در روز این ماهی های زیبا رو صید کنید.
بهترین مکان ها برای صید ماهی سونگ و ماهی شیربت
بهترین مکان های صید ماهی سونگ و ماهی شیربت در نقاط بکر رودخانه می باشد که خالی از هرگونه سکنه و انسان می باشد زیرا این ماهی های شیربت و ماهی سونگ  دوست دارن جای زندگی کنند که انسان ها در انجا وجود نداشته باشه تا اونجای که همه ما می دونیم در ایران و آب های ایران همیشه ماهی ها و همه مجودات در حال فرار از دست ما آدم ها بودند. ماهیگیری ما اکثرا در رودخونه ها انجام میشه و برای همین ما محیط زیادی رو برای پرتاب قلاب های ماهیگیری داریم و در رودخونه باید به دنبال جا های باشیم که عمق زیادی داشته باشه به همراه جریان شدید آبی که وارد چاله آب های بزرگ و راکد می شود و ماهی های سونگ و شیربت همچین مکان های رو برای استراحت و شنا کردن و تغذیه انتخاب می کنند.

سیستم ماهیگیری صید ماهی سونگ و ماهی شیربت


ماهیگیری ما یک سیستم ماهیگیری انتظاری می باشد برای همین فقط از سیستم کفخواب در ماهیگیری استفاده می شود و در این ماهیگیری اکثرا از نخ های با سایز بالا استفاده می کنند که مثلا سایز های بین 90 تا 120 که اصلا با عقل جور در نمیاد اخه یه جورای خیلی سنتی و پیش پا افتاده هست به نظر من اگه از نخ های سایز پایین با همان مقاومت استفاده کنیم عقلانی تر و ورزشی تر هست البته امید وارم که بدونی امکان گرفتن یک ماهی سونگ 70 کیلوی زیاده و اون ماهی 70 کیلوی تا سه برابر وزن خودشو می تونه به نخ ماهیگیری نیرو وارد کنه که میشه حدودا 240 کیلو نیرو که پوکیدن نخ که سعله پرت شدن ماهیگیر هم تو اب امکان داره باید مواظب باشید که نخ به جای از بدنتون متصل نباشه یا دور دستو پاتون پیچ نخورده باشه و گرنه باید دوستانتون دنبال جسدتون تو رودخونه بگردند و همچین اتفاقی برای ماهیگیران استان فارس اتفاق افتاده که یه ماهی سونگ 180 کیلوی ماهیگیری رو که نخ به اون متصل بوده و در حال خواب بوده همراه خودش به عماق رودخونه برده بوده روحش شاد باش و عمر باقی برای بازماندگان این دوست عزیزمون تا آخرین لحظه عمرش در حال جنگندگی با ماهی بوده چه مرگ شیرینی داشته خوش به سعادتش. این خاطر زیبا و دردناک توسط جناب اقای غزل باش استاد آقای احمد ستوده برای ایشان گفته شده وایشان هم برای ما تعریف کردند ومن هم برای شما. همیشه اطلاعات ماهیگیری درحال گردشه و از ادم ها خاطرات  و اموش هاست که همیشه باقی می مونه همون گونه ای که من نه آقای قزل باش خدابیامورز رو ندیدم ولی الان دارم از اطلاعات ماهیگیری ایشان استفاده می کنم.



راهکار های جلوگیری از پاره شدن نخ درهنگام صید ماهی سنگ و شیربت
راهای زیادی وجود داره که ما می تونیم از پارگی نخ ماهیگیری در هنگام حمله ماهی به طعمه استفاده کنیم که نخ ماهیگیری پاره نشه و ماهی فرار کنه که دونه به دونه به آنها اشاره می کنیم و در باره آنها  بحث می کنیم
استفاده از کلاج در هنگام صید ماهی سونگ و ماهی شیربت
 خوب این نکته بسیار مهمه و هر ماهیگیری ورزشی باید در باره اون اطلاعات داشته باشه همیشه چیزی به عنوان کلاج در ماهیگیری وجود داره و هر وقت که ماهیگیری وسیستم ماهیگیریش کم میاره کلاج کار خودشو به خوبی انجام میده و منجرب این میشه که نخ ماهیگیری پاره نشه و حتی ماهی خسته بشه ماهی نخ رو با آخرین قدرتش می بره ولی کلاج موتور ماهیگیری هم با فشار زیاد کم کم نخ رو آزاد می کنه و این کشش با مقاومت منجرب خسته شدن ماهی و جلوگیری از پارگی نخ ماهیگیری میشه. زمانی که خود من تو یکی از رودخونه ها مشغول صید ماهی سونگ و ماهی شیربت بودم چوبو  چرخ تو دستام بود اولین ماهی که به قلاب  افتاد و از دست دادم چون ضربه شدید اون ماهی منجرب فرارش شد چون کلاچ ماهیگیری من کاملا بسته بود ولی بعد از اینکه متوجه شدم چه اشتباه بزرگی کردم دباره شروع به ماهیگیری کردم البته این بار نکات فنی رو  رعایت کردم و موفق به صید یک ماهی سونگ جنگنه کوچیک شدم کلاج زیاد به دردم نخورد چون به راحتی ماهی خسته شد ولی باز از کلاچ موتور ماهیگیریم قافل نشدم تا اینکه یه ماهی شیربت بزرگ جنگنده به طعمه حمله کرد واقعا ماهی شیربت اولین ضربه رو به صورت مرگ بار وارد می کنه اگه کلاچ بسته باشه نخ یا پاره میشه یا چوب و چرخ رو همراه خودش می بره ، اون زمان کلاج نیمه باز بود و چوب و چرخ ماهیگیریم که تو دستم بود به دادم رسید و ماهی شیربت جنگنده رو شکست دادم و اون صید کردم.
سیستم ماهیگیری سنگ پران



سیستم ماهیگیری سنگ پران یکی از قدیمی ترین و موثر ترین روش های صید ماهی سونگ و ماهی شیربت هست  با اینکه خیلی ساده هست ولی سیستم ماهیگیری سنگ پران خیلی پیچیده تر از این چیزای که همه در باره اون فکر می کنند. کامل دربارش می نویسم امید وارم که به درد شما بخوره. همیشه ماهیگیر بالای سیستم ماهیگیریش نیست و ماهی سونگ و شیربت هم ماهی های نسیتدن که به قلاب بیوفتن و بیخال یک جا به مانند مطمعن باشید یا نخ ماهیگیری رو پاره می کنه یا چوب و چرخ ماهیگیری رو با خود به عماق آب می برند یا کاری می کنند که قلاب از دهان ماهی دربیاد. در این صورتی که ماهیگیر کیلومتر ها از قلاب ماهیگیرش دور باشه سنگ پران کار خودشو انجام می ده. و منجرب این میشه که ماهی بزرگ سونگ و ماهی شیربت جنگنده حریف سیستم ماهیگیری نشوند.



زمانی که ریسه به مکان مورد نظر پرتاب شد اون انتهای نخ به سنگ پران متصل می گردد و سنگ پران متشکل شده از یک چوب معولی شاخه و برگ درختان و چند عدد سنگ نمیه سنگین مثلا هر سنگ یک یا دو کیلو . . 

تنها کاری که می کنیم انتهای نخی که در آب پرتاب شده رو چند دور دور چوب می پیچیم و اونو در ساحل قرار می دیم به صورتی که نخ ماهیگیری تو آب کمی صفت شده و روی آن چوبی که انتهای نخ به دور آن پیچیده شده سنگ هارو قرار می دیم و قبل از سنگ پران یا همون چوب و سنگ های که در دو طرف چوب قرار گرفته چندین متر نخ آزاد قرار می دهیم مثلا 4 یا 5 متر و انتهای نخ یا به چوب ماهیگیری که روی زمین روی پایه به صورت محکم قرار گرفته وصله یا به سر بوته ها و درختهای کنار آب وصل می کنیم.



سنگ پران به این صورت عمل می کند زمانی که ماهی سونگ یا ماهی شیربت به طعمه رو بلیعد و احساس کرد که یا تیزی قلاب رو احساس کرد یا فهمید که طعمه ماهی به جای وصله از ترس جونش فرار می کنه یا درد قلاب باعث میشه که ماهی با آخرین قدرتش با سرعت زیاد فرار کنه و اون چوب و سنگ های متصل به انتهای نخ یک شوک به قلاب دردهان ماهی وارد می کنه که نیروی که به وجود میاره باعث جا گرفتن قلاب در دهان ماهی میشه و باعث شوک فرار در ماهی میشه و زمانی که سنگ پران از سر جای خودش خارج میشه چوب می پره و سنگ ها هم به این ور و اون ورد پرت می شن و ماهی هم همچنان با سرعت زیاد فرار می کنه  و اون چندین متر نخ آزاد پشت سر سنگ پران آزاد می شه و همراه فرارماهی آزاد میشه تا جای که از سرعت و شدت و قدرت فرار ماهی کاسته میشه و ماهی شتاب اولیه خودشو از دست می ده و دیگه زمانی که نخ به انتهای خودش می رسه و نخی که به چوب ماهیگیری متصل هست یا به سر درخت دیگه ماهی قدرت و شتاب و سرعت اونو نداره که اونو پاره کنه وماهی به دام میوفته و هر چی تقلا می کنه نمی تونه نخ رو پاره کنه و ماهی هم خود کار خسته میشه و هم اگه ماهیگیری از کنار سنگ پران رد بشه حالت سنگ پران رو به بینه متوجه میشه یا ماهی سر قلابه یا ماهی سنگ پرانو زده ولی به قلاب نیوفتاده و قلاب از دهانش خارج شده.به بینید الان دو صفحه آچار دارم درباره کاربرد سنگ پران می نویسم واقعا جالبه و در صید ماهی سونگ و شیربت زمانی که ماهیگیری در صحنه حضور نداره مهم هست مهم هست.


سایز قلاب و سرب باید چقدر باشد در صید ماهی سونگ و شیربت

جالبه سایز قلاب و سایز سرب در صید ماهی سونگ و شیربت کاملا مشترکه و دهنگام ریسه زدن و اتصال طعمه و پرتاب اون هیچ وقت متوجه نمی شوی که قرار کدوم ماهی به قلاب بیوفته. معولا بهترین سایز قلای سایز صفر هشت خاردارهست و اون خار ها منجرب ایستادن زمان بیشتری طعمه روی قلاب می شود. سایز سرب هم همیشه از سایز های بالا 7 یا 8 استفاده میشه و دلیل آن هم میزان جریان رودخونه هست اگه سایز وزنه ها کم باشه جریان آب به راحتی طعمه هارو حرکت میده و به کنار آب یا میون گلولای می بره.
ریسه مخصوص ماهی سونگ وشیربت و نحوه نصب طعمه ماهی


مسئله اصلی در صید ماهی سونگ وشیربت در این می باشد که دیگه خبری از هرزگرد و گرهای نیست چون باید ریسه یه تیکه باشه و این قانون صید ماهی های بزرگ می باشد هرچه گره ها در ریسه کمتر باشه مقاومت ریسه بیشتر میشه و معمولا اصلا ریسه ای در کار نیست تمام عملیات بر روی همان نخ اصلی انجام می شود و تنها گره ، گره اتصال قلاب به نخ اصلی می باشد که از گره داری استفاده میشه و حتی سرب هم مستقیم به نخ متصل نمیشه توسط یه واشر پلاستیگی متصل میشه و سرب هم توسط یک نخ سایز پایین به واشر متصل میشه. 


تا درهنگام گیر کردن در هنگام صید ماهی سیستم ماهیگیری مختل نشود و سرب اوتوماتیک بر اثر گیر کردن از ریسه جدا بشه و دیگه گره ای بین نخ اصلی و سرب و جود نداره و به این ریسه ریسه ایمنی گفته میشه و کار برد ریسه ایمنی در اینه که زمانی که ماهی به قلاب میوفته و زمانی که سرب گیر کرد ماهی از دست نره و ریسه پاره نشه و سرب از ریسه فقط جدا بشه.



 همان گونه که گفته شد سایز قلاب 08 استفاده میشه و هنگام استفاده از طعمه ماهی باید این طعمه بزرگ تر از قلاب باشه تا بتونه قلاب رو در خود جا بده و همه جای قلاب رو مخغی کنه و تیزی قلاب باید کمی بیرون از ماهی باشه
انتخاب مکان برای ماهیگیری سونگ و شیربت در طول رودخونه


درقسمت بالا انتخاب شرایط مکان ماهیگیری  توضیح داده شد ولی این نکته رو فراموش نکنید که شما در رودخانه مشغول ماهیگیری هستید و انتخاب مکان ایده آل برای قلاب انداختند شاید کمی سخت باشد و شما شاید مجبور باشید مسافت طولانی رو برید برای انتخاب مکان مناسب برای صید ماهی و انتخاب مکان ماهیگیری. معمولا ماهیگیران به صورت گروهی به صید ماهی سونگ می روند برای همین شاید تعداد قلاب ها زیاد باشد واکثرا هم ماهیگیران قدیمی به صورت سنتی ماهیگیری می کنند با همان نخ های ساده ماهیگیری می کنند و برای همین تعداد نخ های آنها زیاده برای همین مسافت طولانی رو قلاب ماهیگیری پرت می کنند بعضی وقت ها فاصله تا چند کیلومتر تجاوز می کنه و بعضی وقت ها شاید فاصله بین دو قلاب 700 متر باشه ولی اگه شرایط رودخونه جور باشه در چند متر چند قلاب ماهیگیری هم پرت می شود .
نکات مهم در صید ماهی سونگ و شیربت
در هنگام راه رفتن در کنار رودخونه باید حتی به صورتی شما راه برید که در حال قدم برداشتن صدا ایجاد نشود زیرا منجرب فرار ماهی های سونگ و شیربت می شود این ماهی ها بسیار باهوش می باشند و فراموش نکنید که نخ ماهیگیری مانند سیم تلفون صدارو جابه جا می کند و ارتعاشات صدارو به طعمه منتقل می کند و منجرب می شود که هیچ ماهی به سمت طعمه شما نیایید و لطفا اگه با هم می خواهید دردو دل یا بحث کنید یا لاف ماهیگیری بزنید از نخ های ماهیگیری فاصله بگیرید. برای همینه که کمپینگ خیلی دور تر از نخ های ماهیگیری احداث میشه.

صید ماهی سونگ و ماهی شیربت با طعمه مصنوعی
دیگه همه این رو متوجه شدند که تمام ماهی های گر آبی رو میشه با سیستم های ماهیگیری با استفاهد از طعمه مصنوعی صید کرد و ماهی سونگ و شیربت هم جزء اون ماهی ها می باشند ، صید بی رویه و عوامل طبیعی دست در دست هم داده و این ماهی به انقراض کشیده شده و اونقدر تعداد ماهی ها زیاد نیستند که حتی طعمه مصنوعی شما رو به بینند ولی حتی امکان صید ماهی سونگ و شیربت با سیستم فلای فیشینگ امکان داره و این افتخار نصیب ماهیان سونگ و شیربت عراقی شده که ماهیگیران خوشتیپ آمریکای دست به صید و رها سازی این ماهی ها در رود خانه های این شهر زدند.


نکات پایانی در مورد صید ماهی سونگ و شیربت
تاکنون برنامه های صید ماهی سونگ و شیربتی که رفتم خیلی انگشت شمار بوده ولی در تمام برنامه ها موفق به صید ماهی شیربت و سونگ شدم و از دوستان می خوام کاری که من انجام دادم رو انجام دهند و ماهی های که صید می کنند رها کنند و لطفا اگه خواننده این مقاله ها هستی سعی کنید موارد ورزشی رو رعایت کنید و به ماهی های صید احترام بگزارید و به زارید از این که روش های صید ماهیان رو می نویسم و تمام تجربه های خودمو مینویسم هیچ وقت از این کار پشیمان نشوم و باعث افتخار من باشه ماهیگیران ورزشی و علاقمندان به روش ماهیگیری بگیرو رها کن این مقاله هارو می خونند و در ماهیگیری خودشون انجام می دند.     تشکر
ارادتمند شما ابی فیشر



No comments:

Post a Comment

صید استیل هد با چوب دبل هند با ابی فیشر

  صید استیل هد با چوب دبل هند با ابی فیشر ماهیگیری با سیستم دبل هند: تجربه‌ای شگفت‌انگیز در صید استیل‌هد ماهیگیری با چرخ‌های دبل هند (Double...